ESCAPE ROOM-

Escape room igra je avantura u kojoj su igrači zatvoreni (ali ne i zaključani!) u sobu i uz uporabu predmeta u sobi, timskog znanja i vještina moraju otkriti tragove, riješiti zagonetke i pobjeći i/ili izvršiti misiju unutar zadanog vremena.

Svaka naša avantura dizajnirana je za igru od 2 do 5 igrača. Ako slučajno negdje malo zapnete, vaš GameMaster će vam pomoći sa hintom, bez da vam pokvari užitak i otkrije rješenje!

Svi zadaci, zagonetke i mozgalice su posebno prilagođene da prvenstveno budu zabavne i da potiču timski rad. Naše room escape igre su pogodne za sve generacije, za one koji su escape room igrali prije i za one koji se tek žele okušati po prvi put! Nikakvo predznanje ili posebne vještine nisu potrebne!

KOLIKO CIJELO ISKUSTVO TRAJE?

Escape room igra traje 60 minuta. Dođite desetak minuta prije rezerviranog termina, kako bi vam GameMaster objasnio pravila igre i priču oko koje se radnja vrti.

Nakon odigrane avanture ćemo ostati s vama, prokomentirati igru, razmijeniti iskustva i poslikati vas za uspomenu!

Dakle, ukoliko ste raspoloženi, sam posjet Escape roomu može trajati i do 90 minuta!

Mi se volimo družiti!​

Možemo li organizirati proslavu ili team-building kod vas?

Naravno! Mi smo uvijek za slavlje i druženje!

Možemo organizirati i dogovoriti što god vam padne na pamet: rođendanske proslave, team building aktivnosti, poslovna okupljanja..

Za Room Escape igre suradnja i komunikacija članova tima su presudni za uspješno svladavanje zadataka, pa je ova vrsta aktivnosti idealna za team building!

ZABAVA, ZABAVA, ZABAVA!

Za dogovor nas nazovite: 098/9044-883 .

još više informacija