ESCAPE ROOM JE ZABAVA!

Escape room je zabavan način da provedete vrijeme sa prijateljima ili obitelji! To je igra u kojoj se nalazite u tematski uređenoj sobi i uz uporabu predmeta u sobi, malo pretraživanja i zajedničkog dogovaranja trebate otkriti tragove, riješiti zagonetke i izvršiti vašu misiju unutar zadanog vremena.

Svi zadaci, zagonetke i mozgalice su posebno prilagođene da prvenstveno budu zabavne i da potiču timsko druženje.  Ako slučajno negdje malo zapnete, vaš GameMaster će vam pomoći sa hintom, bez da vam pokvari užitak i otkrije rješenje!

Svaka naša avantura dizajnirana je za grupu od 2 do 5 igrača. Naše room escape igre su pogodne za sve generacije: za one koji su escape room igrali prije i za one koji se tek žele okušati po prvi put! Nikakvo posebno znanje i nikakve vještine nisu potrebne – igrati se mogu svi!

KOLIKO CIJELO ISKUSTVO TRAJE?

Escape room igra traje 60 minuta. Dođite desetak minuta prije rezerviranog termina, kako bi vam GameMaster objasnio pravila igre i priču oko koje se radnja vrti.

Nakon odigrane avanture ćemo ostati s vama, prokomentirati igru, razmijeniti iskustva i poslikati vas za uspomenu!

Mi se volimo družiti!​

DA LI SMO ZAKLJUČANI U SOBI?

Ne, apsoutno ne! Vrata su zatvorena ali nikad nisu zaključana, a prostorija za igru je dovoljno velika da se nitko neće osjećati klaustrofobično.

Možemo li organizirati proslavu ili team-building kod vas?

Naravno! Mi smo uvijek za slavlje i druženje!

Možemo organizirati i dogovoriti što god vam padne na pamet: rođendanske proslave, team building aktivnosti, poslovna okupljanja..

Za Room Escape igre suradnja i komunikacija članova tima su presudni za uspješno svladavanje zadataka, pa je ova vrsta aktivnosti idealna za team building!

ZABAVA, ZABAVA, ZABAVA!

Za dogovor nas nazovite: 098/9044-883 .

još više informacija