CLUEGO ESCAPE ROOMS ZADAR - O NAMA

Ovo je dio o nama. Kada smo započinjali cijeli projekt postavili smo si neke ciljeve i pravila…

Za naše zadatke nigdje nećeš pronaći upute!

Zašto? Zato što smo odlučili napraviti escape room igre onakve kakve trebaju biti – logične! Iza svakog zadatka stoji logika, i ne trebaju ti nikakve upute da ih riješiš, samo moraš malo razmisliti i logički zaključiti.

U našim sobama kršimo pravila koja su drugi izmislili!

Zašto? Zato što su pravila izmišljena da se krše. Tko kaže da se svaki predmet koristi samo jednom ako je logično i smisleno da ti treba u više situacija, ili zašto bi nešto morao iskoristiti čim to pronađeš, možda će ti trebati kasnije… Osloni se na logiku, i zaboravi pravila koja su te naučili ?

Kod nas se zadaci ne ponavljaju!

Zašto? Pa koga još zabavlja pronaći 6 istih zadataka u različitim varijacijama? Mi smo kreativni, i svaki naš zadatak u svakoj sobi to odražava. Znamo smisliti zadatke koji će biti zabavni, drugačiji, zanimljivi i zahtjevni, bez da kopiramo ili ponavljamo isto.

Naše su avanture 100% autorske i možeš ih igrati samo kod nas!

Kod nas nema imitiranja, kopiranja ni ponavljanja. Sve naše avanture su 100% autorske, svaki zadatak i svaku zagonetku smo sami smislili.. a neke su stvarno “pomaknute”. Dođi pa provjeri! 

Naši hintovi dolaze u obliku zagonetke!

Zašto? Zato što smo kreativni i znamo ih smisliti :D, a i zato što nitko ne voli dobiti rješenje za nešto što bi sigurno znao riješiti sam. Naši game masteri nisu stjuardese i od njih nikada nećeš čuti nešto poput “Sa vaše lijeve strane nalazi se slika iza koje je ključ”, mi tako ne radimo. Ono što možeš čuti od naših game mastera je cool zagonetka koju moraš odgonetnuti da bi znao kamo dalje  Nešto poput: “Jedna do druge, dva su lica ista; jedna je prava, a druga se lista.” Razmisli…

Naši igrači nisu kupci – oni su prijatelji…

Kod nas nećeš biti kao na traci, svakom timu posvetimo vrijeme prije i poslije igre. Mi smo društvena ekipica i volimo pričati, zezati se i raspravljati o sobama zajedno s vama. Nema žurbe, nakon igre možemo se družiti i zezati koliko hoćemo  Neki igrači nam priznaju da namjerno rezerviraju zadnji termin u danu, kako bi se poslije igre mogli družiti s nama – veći kompliment nismo mogli zamisliti!

Ne znamo jesmo li najbolji, ali smo definitivno izvan svake konkurencije. Tako bar kažu oni koji su se igrali kod nas! 

Provjeri naše recenzije na Facebooku i Tripadvisoru (linkovi su na dnu stranice) pa nas posjeti!

ČEKAMO TE!

ClueGo Escape Room team