Da li je moguće igrati na engleskom jeziku?

Da, sve naše avanture je moguće igrati na hrvatskom ili engleskom jeziku. Prilikom rezervacije odaberite jezik na kojem želite da vam bude igra. 

Što je Escape Room igra?

Escape room igra je „real-life“ igra (uživo) u kojem igrači uz uporabu predmeta koje pronađu u sobi, timskog znanja i vještina trebaju otkriti tragove, riješiti zagonetke i izvršiti misiju unutar zadanog vremena.

Jesmo li doista zaključani u sobi?

Ne! U našim avanturama možete bezbrižno uživati jer su vrata otključana i niti u jednom trenutku nećete biti zaključani. U svakom trenutku možete napustiti igru i izaći iz sobe..ali to nitko nije napravio. 🙂 Također, igre se ne snimaju!

Postoji li dobna granica za igranje?

Za escape room igre ne možeš biti prestar! To je cool zar ne? Doduše, obzirom na zahtjevnost igara ne preporučujemo igre igračima mlađim od 15 godina. Klinci od 7 do 15 godina se mogu igrati u pratnji nekog starijeg, a mališani ispod 7 godina ne plaćaju.

Mogu li igrati više od jedne igre?

Naravno! Ako ste za izazov, samo naprijed! Svaka igra (uz prethodna pravila, i fotkanje nakon igre) traje oko 1,5h!

Koliko ljudi može igrati?

Svaka naša igra dizajnirana je za igru od 2 do 5 igrača. Broj igrača ovisi o igri koju izaberete. Ukoliko vas je više nego je predviđeno za igru koju želite, nazovite nas, pa ćemo vam dati prijedlog. Minimalan broj igrača je 2 – nije zabavno igrati bez frenda!

Možemo li organizirati party ili team building kod vas?

Naravno! Mi smo uvijek za party i druženje! Možemo organizirati i dogovoriti što god vam padne napamet: rođendanske proslave, team building aktivnosti, proslave i poslovna okupljanja…Za Room Escape igre suradnja i komunikacija članova tima su presudni za uspješno svladavanje zadataka, pa je ova vrsta aktivnosti idealna za team building! ZABAVA, ZABAVA, ZABAVA! Slobodno nas kontaktirajte na telefon ili putem maila pa ćemo se dogovoriti.

Koliko su igre teške?

Svi zadaci, zagonetke i mozgalice su posebno prilagođene da prvenstveno budu zabavne i da potiču timski rad. Zahtjevnost igara se razlikuje, osmišljene su da ne budu prelagane, ni preteške. Ako slučajno negdje malo zapnete, pomoću naših hintova ćemo vam pomoći bez da vam pokvarimo užitak i otkrijemo rješenje. Igrači obožavaju naše hintove – jer su to nove zagonetke koje treba rješiti! Svaka igra ima drugačiju temu, i zahtjeva različitu razinu vještine i kreativnosti, ali nikakvo predznanje ili posebne vještine nisu potrebne!

Nismo uspjeli ? Možemo li igrati ponovno?

Naravno! Samo nam naglasi da si već igrao sobu i do kuda ste stigli.

Koliko cijelo iskustvo traje?

Imate 60min da pobjegnete iz sobe i dovršite misiju/zadatak. Molimo vas da dođete 5 min ranije (ne više) kako bismo vas upoznali s pravilima igre te objasnili vaš cilj. Nakon igre ćemo se fotkati i pričati o dojmovima. Sveukupno odvojite cca 1,5h za zabavu kod nas.

Trebam li što ponijeti?

Osim sebe samih i dobrog društva ništa drugo vam neće trebati! Posebno naglašavamo da upotreba mobitela i fotografiranje tijekom igre nije dozvoljeno. Sve drugo što vam treba pronaći ćete u sobi ?

Moram li baš rezervirati termin, ili mogu samo doći i igrati se?

Teško da ćeš uloviti slobodnu sobu bez rezervacije. Najbolje je rezervirati igru i vrijeme koje ti odgovara, a ako želiš baš sada igrati najprije nas nazovi i provjeri ima li slobodnih „last-minute“ termina za tebe i ekipu.

Koliko to košta?

Cijena ovisi o broju igrača. Baci pogled na naš cjenik. Ako te zanima poklon bon, cijenu možeš pronaći ovdje. Za korporativne događaje, rođendanski party, team building i velike grupe cijenu možemo dogovoriti ako nas nazoveš – 098/9044-883

Kako ćemo platiti?

Plaćanje se vrši nakon igre, isključivo gotovinom na našoj recepciji, ili unaprijed putem PayPal-a.

Koja su pravila otkazivanja rezervacije?

Nazovi nas, pošalji sms ili email i vrlo rado ćemo otkazati/promijeniti tvoju rezervaciju! Samo za “last minute” otkazivanja, nedolaske i kašnjenje nema povrata novca.

Da li još nešto trebam znati?

Ne, ali ukoliko želiš, možeš saznati više o nama i našim avanturama ovdje.